UDLEJES - Ved fjord, strand og skov med erhverv

St Karlsmindevej 139, 3390 Hundested

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
3.269
BY
3390 Hundested
BOLIGAREAL
184 M2
VÆRELSER / STUER
8/2
BYGGEÅR
1825
ENERGIMÆRKE
D
SAGSNUMMER
17032002
PRIS
FORHØR VENLIGST
STATUS
STRÅTÆKT IDYL UDLEJES

BESKRIVELSE

Stokroser, stråtag, sprodsede vinduer, hvidkalkede mure, rådyr og fasaner i haven, tæt til fjorden og Grønnesse Skov.

Skøn ejendom med rødder tilbage til 1825 beliggende på en meget regulær, plan, stor og lys grund. Ejendommen ligger i bekvem nærhed af rekreative områder men også indkøbsfaciliteter m.m. Endvidere tæt til Lynæs havn og selve Hundested by.

Indkørselsparti med god parkeringsplads til flere biler og direkte adgang til værksted/garage. Fra parkeringsplads skærmet ankomst parti med hyggelig gårdsplads. Fra gårdsplads adgang til værksted.

Hovedindgang med rummelig entré, fyrrum, garderobe og trappeløb til 1. sal. Værelses afdeling med 2 gode soveværelser, stort alrum/kontor med brændeovn med adgang til gårdspladsen. Nyt bad med brus, håndvask og toilet. Stor og hyggelig vinkelstue med brændeovn og dobbeltdør til haven. Smukke plankegulve og synlige loftsbjælker. Overalt i øvrigt god loftshøjde. Stort nyt badeværelse med brus, håndvask og toilet. Rigtig dejligt køkken i vinkel med loft til kip med stort ovenlys samt separat grovkøkken/bryggers. Gulvvarme i alle klinkegulve.

1. salen rummer 2 fine værelser med mulighed for indretning af yderligere 1 eller 2 værelser. Praktisk værksted med højt til loftet og vandinstallationer ført frem til f.eks. tekøkken, toilet/bad etc.

Ejendommen har lave ejerudgifter og samt registreret erhvervstilladelse. Meget velegnet for selvstændig håndværker, men også for familen brug for plads og mulighed for udendørs hobbys.

Bemærk i øvrigt, at ejendommen er uden bopælspligt, tæt på vandet og tæt på natur.

Forhør venligst nærmere omkring udlejning.