om os

HOYER EJENDOMSMÆGLER & VALUAR er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der ikke er underlagt et fast samarbejde med banker og på den måde er du 100% sikker på, at vi ikke har interesser, der potentielt kan være til ugunst for dig som kunde.

Med mere end 30 års erfaring med salg boliger og liebhaverejendomme i det Københavnske og Nordsjællandske ejendomsmarked, har vi et bredt og dybt kendskab til markedet, som kommer dig til gode, når du vælger os som din professionelle samarbejdspartner i dit boligsalg og/eller køb.

Din bolig bliver synliggjort på internettet via vores egen hjemmeside, boligsiden.dk og boliga.dk m.fl. samt efter nærmere aftale markedsført målrettet et eller flere nærmere definerede segmenter via sociale medier på baggrund af avancerede algoritmer. Dette er en meget effektiv profilering. Herudover kan tilvælges traditionel avisannoncering. Endvidere produceres efter aftale en eksklusiv præsentationsbrochure, der præsenterer din bolig på en meget indbydende og professionel måde.

Vores fokus er der, hvor køberne er, når vi skal sælge dit hjem. Vi har som nævnt et bredt og indgående kendskab til boligmarkedet og kan derfor målrette salget mod de rette købere. Herunder engagerer vi os naturligvis i hver enkelt købers forventning, for at opnå det bedste salg af din bolig for dig, det være sig pris som overtagelsesdag.

Vores eksklusive billedmateriale på nettet såvel som præsentationsbrochuren præsenterer dit hjem på optimal og inspirerende vis via de store flotte fotos sammenholdt med en spændende beskrivelse.

Vi drager omsorg for alle salgets facetter. Du skal ikke af egen drift foretage dig noget aktivt i salget, udover at sikre dig, at din bolig fremstår optimalt ved fremvisninger og evt. Åben Hus arrangementer. Du bliver altid adviseret i så god tid som muligt før en fremvisning.

Vi ser frem til og glæder os til at samarbejde med dig. Ring for nærmere information eller book blot en uforpligtende vurdering. Velkommen og på forhånd tak.

 

Formelle forsikringsmæssige fakta m.m.:

I forbindelse med nye regler for Lov om Omsætning af Fast Ejendom(LOFE), som trådte i kraft pr. 01.01.2015 skal følgende oplyses:

Ejendomsmæglerfirmaet er forsikret for ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI- Gerling Forsikring, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø. Tlf  +45 33 36 95 95 – www.hdi.global/dk/dk

Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen – www.erhvervsstyrelsen.dk

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af EL, www.elo-maegler.dk

Provisionsaftaler samt rabatordninger:
Willis/Dansk Boligforsikring
Frida Forsikring
Zigna foto
Jyske Bank

Virksomhedsoplysninger:

HOYER EJENDOMSMÆGLER & VALUAR

CVR: 26 23 24 30

Indehaver:

Søren Høyer
Havrevænget 25, Gl. Holte
2840 Holte

Telefon: +45 27 12 21 99

Mail: info@hoyerbolig.dk

Web: www.hoyerbolig.dk

 

Klagemuligheder

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. +45 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk