Den ideelle familiebolig på 180 kvm i et plan.

Skovvang 2, 3460 Birkerød

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
5.787
BY
3460 Birkerød
BOLIGAREAL
180 M2
KÆLDERAREAL
32 M2
VÆRELSER / STUER
6/1
BYGGEÅR
1966
ENERGIMÆRKE
E
SAGSNUMMER
17031201
PRIS
UOPLYST
STATUS
SOLGT PÅ 4 MDR

BESKRIVELSE

Meget fredeligt beliggende Johan Christensen hus fra 1966, udvidet med respekt for de originale detaljer. Flot og rummelig vinkelvilla i 1 plan med en god planløsning og en sjælden høj grad af originalitet bevaret.

Villaen ligger højt og lyst i gammelt udbygget villakvartér med Sjælsø og Eskemose skov nærmest lige udenfor døren. Endvidere tryg skolevej ad stisystemer til Sjælsøskolen. Offentlig transport og indkøb i bekvem gåafstand.

Præsentabelt ankomstparti med god plads til parkering. Charmerende, brostensbelagt overdækket gårdhave, der om vinteren fungerer som dobbelt carport hvorfra man tørskoet kan komme ind i huset. Pragtfuld nemt passelig have, skærmet for indblik og med fliseterrasser samt store plane græsarealer.

Hovedindgang med videre forløb til fordelingsgang til værelserne samt adgang til stue og køkken/bryggers. Meget stor og indbydende vinkelstue med bl.a. brede Douglas planker i fuld længde samt store vinduespartier til haven. Fra stuen adgang til dejligt bibliotek med loft til kip, ligeledes med plankegulv, spisestueafsnit med køkken adgang samt 3 udgange til haven, terrasse m.v. Fra stue og bibliotek smuk udsigt til haven. Lyst køkken i åben forbindelse med grovkøkken, praktisk klinkegulv, sokkelskuffer og mange skabe, herunder vintrineskabe. Værelses afdeling med 4 gode lyse soveværelser, heraf det ene noget større end resten. Alle værelserne har egen udgang til haven. 2 badeværelser i moderne lyse pastelfarver. Gulvvarme. Det ene med kar og bidet, toilet og håndvask, det andet med brus, toilet og håndvask. Fra stuen endvidere adgang til mindre kælder på 32 kvm med vinkælder og disponibelt rum. I stue/bibliotek/køkken smukke trælofter og i værelsesafdelingen hvide lofter samt parketgulve.

Huset har effektivt solfangeranlæg fra 2012.

Endvidere muret stort udhus/hobbyrum i forbindelse med gårdhaven samt bagved udhus mindre skur. i alt 80 kvm meget anvendelige bygninger til brug for en masse forskellige aktiviteter.

Et virkelig skønt hus, lyst og med atmosfære, hvor man straks føler sig godt tilpas.

Links til Rudersdal kommune: https://www.rudersdal.dk/ – Dagsinstitution: https://www.rudersdal.dk/sektioner/daginstitution – Skoler: https://www.rudersdal.dk/findskole?search=Skoler