Eksklusivt beliggende ved Hornbæk Plantage og bymidten

Skovvænget 22B, 3100 Hornbæk

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
3.958
BY
3100 Hornbæk
BOLIGAREAL
136 M2
VÆRELSER / STUER
4/1
BYGGEÅR
1980
ENERGIMÆRKE
D
SAGSNUMMER
18091438
PRIS
3.995.000
STATUS
BEDSTE BELIGGENHED VED HORNBÆK PLANTAGE

BESKRIVELSE

Top istandstandsat lækker villa direkte til skov og marker, med privat adgang til Hornbæk by via smuk skovvej gennem Hornbæk Plantage

Unik beliggenhed på en af de mest eftertragtede veje i Hornbæk. Skov, strand, havn og by i behagelig gå- og cykel afstand.

Her har I muligheden for at bo direkte til uspoleret natur, med vid udsigt fra ejendommen og i fantastisk ro, hvor den private grusvej fører grundejerne på vejen ned til byen igennem Hornbæk Plantage – en helt eventyrlig lille skovtur og hvor der selvfølgelig også er kort afstand til en af de bedste strande i Danmark.

Denne villa ligger tilbagetrukket fra vejen, helt skærmet og privat og er i 2018 ajourført til tidssvarende stil og stand, klar for indflytning. Her kan I bare nyde livet, i perfekte rammer uden at skulle tænke på renovering. Beliggenheden fås som nævnt ikke ikke bedre. Dejlig have med to gode træterrasser hvorfra såvel haven som udsigten kan nydes.

Indeholder: Stor entre med flotte klinker på gulvet. Nyt bryggers med adgang til haven. Skøn, lys og flot opholdsstue med brændeovn og flot stenvæg. Fra stuen er der store skydedøre til vestvendt overdækket terrasse. Lækkert nyt køkken i åben forbindelse med stuen. Lækkert gæstebadeværelse med bruseniche, to børneværelser – begge med skøn udsigt over markerne og adgang til terrasse. Det lyse og rummelige forældresoveværelse har ligeledes udsigt til skov samt adgang til haven og eget badeværelse med brus. Lyse vægge og hvide lofter samt lyse trægulve. Endvidere integreret udhus.

En virkelig flot og gennemført villa med fantastisk beliggenhed og udsigt.