Liebhaveri i 1. række til Rude Skov

Nobisvej 66, 3460 Birkerød

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
8.251
BY
3460 Birkerød
BOLIGAREAL
225 M2
KÆLDERAREAL
70 M2
VÆRELSER / STUER
4/1
BYGGEÅR
1971
ENERGIMÆRKE
F
SAGSNUMMER
17032804
PRIS
Uoplyst
STATUS
SOLGT

BESKRIVELSE

Fantastisk og skønt placeret, stilfuld ejendom med en unik beliggenhed, idyl, fred og ro.

Smukt og gedigent opført i gule håndstrøgne Flensborg mursten tækket med moccafarvede vingetegl.

Ejendomnmen er beliggende i et ekslusivt og lukket samt udbygget gammelt villa område, direkte til fredet natur og Rude Skov, men samtidig tæt til Birkerød bymidte.

Meget præsentable adgangsforhold for enden af lille lukket stikvej med hestefolde og Rude Skov i baggrunden. Gode parkeringsforhold såvel på ejendommen som lige udenfor.

De knap 260 kvm etageareal, hvor af de 225 kvm er registreret beboelse, fordeler sig meget repræsentativt, med et layout der let kan tilpasses individuelle behov. Endvidere er der 37 kvm muret garage muret i stil med hovedhuset.

Ejendommen er disponeret som følger: Stor lys hall med marmor gulv og trappeløb til underetagen, garderobe og nydeligt gæstetoilet med gulvvarme. Fra hall tillige adgang til terrasse. Stort lækkert master bedroom med brændeovn samt direkte adgang til stort walk-in closet. Yderligere stort soveværelse med skabsvæg. Lækkert badeværelse med granit, brus, dobbelt håndvask og toilet samt gulvarme. Skønt køkken i kirsebærtræ med mange skabe, sokkelskuffer og stort set alle hvidevarer integrerede, granitbordplader m.m. Indbydende og rummelig vinkelstue med spisestue afsnit. Fra vinkelstuen, i let forskudt plan, bred adgang til meget hyggelig pejsestue med imposant pejs i natursten. Fra pejstuen to adgange til store flisebelagte terrasse områder. Hvide lofter med karaktérfulde loftsbjælker i mørkt træ der danner en flot kontrast. Underetagen rummer: Fordelingsgang. Disponibelt rum, f.eks. fadebur. Vaske- og strygerum. Bad med toilet og håndvask samt direkte adgang til sauna. Stort værelse med vindue til haven og søen. Kontor/arbejdsværelse med skabe og direkte adgang til haven. Endvidere flot muret garage i huset stil, isoleret og med mange indretningsmuligheder.

Haven er velanlagt med gammel beplantning i passende højde. Haven grænser bl.a. op til smuk mindre sø, fredede foldområder med Rude Skov i baggrunden. Ejendommen har en fin fordeling af græs- og flisebelagte arealer.

En atmosfærefyldt og sjældent udbudt ejendomstype med superb beliggenhed.