Provence sommerhus i Dronningmølle i gåafstand til stranden

Engledet 6, 3250 Gilleleje

INFORMATION

BOLIGTYPE
Fritidshus
EJERUDGIFT PR. MD
1.965
BY
3250 Gilleleje
BOLIGAREAL
79 M2
VÆRELSER / STUER
5/2
BYGGEÅR
1968
ENERGIMÆRKE
UOPLYST
SAGSNUMMER
17083116
PRIS
UOPLYST
STATUS
SOLGT PÅ 5 UGER

BESKRIVELSE

Lækkert liebhaver sommerhus i det rigtige gamle Dronningmølle, i bekvem gåafstand til stranden. Man fornemmer allerede ved huset, nærheden til stranden.

De nyistandsattye ca. 100 kvm fordeler sig på hovedhus på 80 kvm samt anneks på 20 kvm, tidligere anvendt som tegnestue. Ejendommens haveside har store nybyggede sortbejdsede træterrasse områder i forskudt plan. Lys, luft og plads for alle pengene.

Huset har en fantastik stemning og atmosfære med bla. stue / køkken alrum med 4.8 m til loft med kip og lækkert ovenlys med fjern betjening. De smukke hvidmalede lofter er med synlige bjælker skaber en utrolig god rumvirkning med et smukt lysindfald. Endvidere overalt nyistandsatte trægulve.

Lækker håndlavet unika Provence pejs, der giver en helt speciel stemning når ilden knitrer og duften fra birkebrændet breder sig.

Nyt sortbejdset liebhaver køkken med kæmpe kogeø pålagt ekslusive sorte Corian bordplader samt nye luksus hårde hvidevarer, alt smagfuldt integreret. Vægge med Bestlite lamper. Køkkenet består alene af store elegante moduler med praktiske brede skuffer, helt i tråd med seneste køkken trend.

Lækkert stort soveværelse med loft også til kip. Herfra skøn udsigt til haven.

Børneværelse med hyggelig karnap.

Køber kan i forbindelse med få handlen etableret nyt lækkert badeværelse for kr. 75.000,- i henhold til bilagte tegninger og materiale specifikation.

Sortebejdsede trægulve, hvide vægge og hvide lofter til kip.

Annekset har tidligere været anvendt til tegnestue, er nyrenoveret med flot trægulv, meget indbydende med også soveværelse og ny brændeovn.

Stor ca. 50 år gammel og veltilplantet have med en helt privat stemning. Store solitære træer, bl.a. en flot rødbøg.

Huset har en helt speciel Provence stemning med en rigtig god atmosfære og tillige placeret i det gamle og idylliske Dronningmølle.

En stensikker investering i livskvalitet og fast ejendom på én gang!