Landsted bygget 2001 med en helt speciel atmosfære

Rosenlundvej 21, 3540 Lynge

INFORMATION

BOLIGTYPE
Boliglandbrug
EJERUDGIFT PR. MD
2.325
BY
3540 Lynge
BOLIGAREAL
203 M2
VÆRELSER / STUER
4/1
BYGGEÅR
1966
ENERGIMÆRKE
D
SAGSNUMMER
18092039
PRIS
8.995.000
STATUS
I BERO

BESKRIVELSE

Et landsted, for feinsmeckere helt i særklasse, ikke mindst for køberen med passion for naturens mangfoldighed og arkitektonisk perfektionisme i anlægget af en unik park på 3 tdr. land. Enestående vid udsigt fra ejendommen beliggende i Naturpark Mølleåen ved Bastrup i den sydlige del af Allerød Kommune. Området er omkranset af skove og marker med Mølleåens udspring syd for og Keddelsødalen mod nord. Vi er her langt væk fra storbyens larm, men alligevel kun godt ca. 20 min. fra København. Infrastrukturen er i orden, uden udsigt til nogensinde at få forstyrret idyllen.

Som ovenfor beskrevet grænser ejendommen op til store åbne vidder af kerne dansk natur med mark og skov så langt øjet rækker. Fredet og sikret for fremtiden som en af de første fredninger, besluttet tilbage i 1935. Det, sammen med nabobygninger i pagt med omgivelserne, er med til at fuldende indtrykket og skabe et helhedsindtryk der gør lige netop denne ejendom unik. Liebhaveri er her ikke et misbrugt og slidt udtryk, tværtom er ordet og definitionen her optimalt udtrykt.

Ejendommen, med sine 3 tdr. land, rummer en sjældent set oase af fred og idyl, skabt over mere end 20 år af et engageret ejerpar med professionel agronomisk indsigt, der i den grad har formået at skabe et nærmest dansk Shangri-La med et væld af spændene træer, buske og rigt blomstrende planter, vandløb og søer, der i sin fuldendte helhed skaber en oplevelse, visuelt, duftmæssigt såvel som mentalt, der skal ledes langt efter.

Ikke mindst i lyset af en yderst rimelig pris for herlighederne sammenholdt med en ultra lav ejerudgift, er denne unikke ejendom et fantastisk tilbud til den kræsne køber. Tæt på Storkøbenhavn men alligevel med en uforstyrret fred og ro, man ellers skal langt længere værk fra storbyen for at opnå. Infrastrukturen er som nævnt også i top. Alt dette vil enhver køber med indsigt i tingene straks erfare!

Beboelsen er totalt renoveret/nyopført i 2001 med et meget vellykket layout, jf. venligst plantegning. Smukt pudset hovedejendom tækket med røde teglsten. Vinduesrammer i selvkonserverende Orgegon Pine træ. Utzon designede tagrender. Vandbåren gulvarme via 2-kammer HS Tarm kedel med optimering af overskudsvarme. Meget lavt energiforbrug på omregnet 2.000 ltr. fyringsolie p.a.

De i alt bebyggede ca. 1.730 kvm bygninger dækker over hovedejendommen 232 kvm., orangeriet 1.248 kvm og maskinhuset 248 kvm. Disse bygninger har hver især stor værdi for helheden. Ejendommen er i sit udtryk inspireret af japansk arkitektur inde og ude. Dette synes at give beskueren en nærmest zen agtig ro.

Beboelsen er lukrativt indrettet i orientalsk stil bl.a. med smagfuld og rummelig hall med loft til kip. Skønt spisekøkken med køkkenskabe i massiv eg, muret pejs i øjenhøjde med glaslåger, granitgulv og adgang til terrasse og park. Lyst og lækkert badeværelse med brus, toilet, håndvask m.m. 2 gode soveværelser. Stor lækker stue/bibliotek med muret pejs og glaslåger, mahogni gulve, adgang til parken og ikke mindst i direkte forbindelse med unik helårs atriumhave med indlagt vand og direkte adgang til eksklusive hårdttræ befæstede terrasse områder. Kæmpe master bedroom med åben walk-in og videre med forbindelse til grandiost badeværelse, brus, toilet, håndvask m.m. samt stor jacuzzi i glaskarnap med den mest henrivende udsigt til karpedam og park. Fra soveværelse endvidere adgang til granit belagt morgen terrasse. Meget praktisk og anvendeligt viktualierum. Fyrrum/bryggers/vaskerum. Integreret garage, så man tørskoet kan komme ind i huset direkte fra vognen i tilfælde af regnfuldt vejr.

Orangeriet er med dets ca. 1.250 kvm et betagende væksthus med frodige og sjældne planter. Kan ikke beskrives, skal opleves. Endvidere er der her stor rekreativt pool område. Ejendommen har egen vandforsyning som er lokaliseret her og indvinder det reneste drikkevand. Bemærk her, at der ikke er tale om en almindelig vandbrønd.

Som et yderst praktisk og nødvendigt assesorie er der tillige på ejendomme opført et meget anvendeligt maskinhus på ca. 250 kvm, som på glimrende vis rummer alt det for driften af ejendommen nødvendige isenkram.

Denne beskrivelse er kun at betragte som et ekstrakt af herlighederne og ikke mindst en appetizer for den rette køber.

Skriv eller ring for flere detaljer og fremvisning. Kontakt i den anledning ansvarshavende ejendomsmægler og valuar på sagen, Søren Høyer, tlf. 27 12 21 99. Velkommen til en ekstraordinær ejendomsoplevelse.