Skodsborg Strandvej 227, 2. 27., 2942 Skodsborg

Skodsborg Strandvej 227, 2. 27., 2942 Skodsborg

INFORMATION

BOLIGTYPE
Ejerlejlighed
EJERUDGIFT PR. MD
3.161
BY
2942 Skodsborg
BOLIGAREAL
62 M2
VÆRELSER / STUER
2/1
BYGGEÅR
1886
ENERGIMÆRKE
C
SAGSNUMMER
19040750
PRIS
UOPLYST
STATUS
SOLGT PÅ 1½ MÅNED

BESKRIVELSE

TOPKLASSE 2 VÆR I UNIK OG ATMOSFÆREFYLDT EJENDOM DIREKTE TIL ØRESUND

Her er chancen for at slå til på et rigtig godt tilbud af en 2 vær, med fantastisk beliggenhed, i en historisk ejendom direkte til Øresund. Ejendommen “Skodsborg Badehotel”

Oplev ved selvsyn, at superlativerne ikke er overdrevne for beskrivelsen af denne unikke 2 vær lejlighed, øverst beliggende og med elevator nærmest til døren.

Oplevelserne som ny beskuer står i kø for, at suge detaljer til sig og blive begejstret for hvor super cool meget, man kan få for så lidt, i et mega eftertragtet kyst miljø lige nord for Hellerup, med en nærmest bagatel agtig investering. Prisen her kender kun en vej, det er op!

Vel ankommet til 2. sal, f.eks. vis den gamle hyggelige elevator, mødes man af en stor hall. Hoveddøren til lejligheden åbner op med en flot udsigt til stuen og den franske altan. Obligatorisk og praktisk entré skab. Lækre lyse gulve, ens over det hele, lyser op sammen med hvide vægge og lofter, kombineret med et fint udtryk af delvise vægflader i “New Yorker” stil, der smagfuldt bryder minimalismen. Badeværelset er i luksus klassen, med store fliser, badekar med brus, håndvask og væghængt toilet. Lækre armaturer fra Gustavberg, sanitet fra Royal, Ifö og Duravit. Loft halogen spots med dæmper. Varme i gulvet m.m. Køkkenet er i den grad gennemtænkt, såvel i udformning som i indretning. Med alt til faget hørende af moderne hvidevarer, samt ikke mindst en gennemtænkt opsætning og indretning af skuffer og den centrale spiseplads til 8 personer, er opgaven lykkedes fuldt ud. Fra det åbne køkken er der et fint view til stuen med den udvidede franske altan. Naturligvis fint nyt smedejerns rækværk og gesimsen med plads til lille grill. Stort og lyst soveværelse, som for stuen komplet ugeneret, med dejlig rumvirkning, stor interimistisk og åben skabsvæg med lys, videre i enden af lokalet et lækkert åbent walk in. Mange hylder m.m. Indlagte spots m.m.

Forkæl dig/jer selv med en oplevelse af en speciel 2 vær, topindrettet og med en rigtig god atmosfære. Kombinationen af en gammel pietetsfuld restaureret ejendom i forbindelse med en helt moderne lejlighed, restauretet i samklang med og respekt af ejendommen skaber en lille perle af en bolig.

Velkommen til en speciel oplevelse. Book en en tid for fremvisning. Denne lejlighed er ikke længe på markedet.