SKØN VILLA I BISTRUP TÆT PÅ FURESØEN

Pilebakken 8, 3460 Birkerød

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
5.058
BY
3460 Birkerød
BOLIGAREAL
145 M2
VÆRELSER / STUER
4/1
BYGGEÅR
1964
ENERGIMÆRKE
C
SAGSNUMMER
19052953
PRIS
5.495.000
STATUS
I BERO

BESKRIVELSE

Præsentabel og meget velbeliggende 160 kvm stor villa med sorte glaserede teglsten, i det skønne og meget fredelige samt naturskønne Bistrup ved Furesøen.
Helt lukket og ugeneret have med flere terrasser. Tæt til Furesøen, fugle- og dyrelivet, bådfarten m.m. Her en helt fantastisk fred og ro på alle tider af døgnet og alligevel er man sikret hurtig adgang til hovedfærdselsårene til København.

Forhave, ankomst- og hovedindgangsparti med sorte granitskærver, udendørslamper og 2 låger til haven.

Huset har en dejlig stor hall, skabe, bænk og svunget trappeløb til 1. salen. Fra hall også adgang til pænt brusebadeværelse, med håndvask/møbel og toilet. Dejligt soveværelse/kontor med skab. Skøn og lys stue med adgang til haven og i halvåben forbindelse med et dejligt Modulia køkken. Smukke massive egeplankegulve. Naturligvis også bryggers/vaskeri med gasfyr og adgang til overdækket cykelparkering samt haven m.m.

1.sal med stor møblérbar repos, p.t. åbent kontor. Dejligt børneværelse med skab. Stor lækkert soveværelse med rummelig walk-in afdeling. Her ligeledes smukke massive egeplankegulve. Stort badeværelse med hjørne jacuzzi og indbygget bruse funktion, håndvask/møbel, håndklædevarmer og toilet samt skabe i væg.

Endvidere i sammenhæng med huset en dejlig og isoleret 32 kvm stor garage med elektrisk vognport og fjernbetjening. Herudover er der et stort og praktisk næsten nyopført flisebelagt 18 kvm stort haveskur samt praktisk overdækning til cykler, vasketøj m.m.

Ejendommen fremtræder yderst velholdt og indflytningsklar med et rigtig godt layout. Hertil endvidere et godt energimærke ”C” og et dokumenteret varmeforbrug i omegnen af kr. 11.500,- p.a.

Den meget private have er et kapitel for sig med et væld af skønne vækster, specielt stortrives azalier, rhododendron, roser og mange andre planter og kvitterer med et blomstervæld af farver over året. En skøn grillplads i midten af det grønne samt også grillplads ved huset, hævet over haven samt flere hyggelige kroge at iagttage haven og børnenes leg fra.

Endvidere kort gå afstand til indkøb, som Netto, Menu og Farumhus, institutioner, skole.

Et fanstatisk sted og en skøn ejendom, klar til nye ejere.