Skøn villa til renovering på dejlig grund

Hasselvej 18, 2970 Hørsholm

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
5.201
BY
2970 Hørsholm
BOLIGAREAL
140 M2
VÆRELSER / STUER
4/1
BYGGEÅR
1964
ENERGIMÆRKE
F
SAGSNUMMER
19010445
PRIS
3.250.000
STATUS
I BERO

BESKRIVELSE

Godt beliggende på lukket vej, centralt i Hørsholm, tæt til alle faciliteter ligger denne 140 kvm store regulære 1-plans villa på en dejlig skærmet grund. Villaen fremstår originalt fra 1964 og har store muligheder ved en opdatering. For den rette er der et stort potentiale i denne ejendom.

Ejendommen er f.eks. tæt på skoler, svømme-, idræts- og skøjtehal, 10 min på cykel til stranden og Rungsted Havn. Offentlig transport næsten uden for døren. Kongevejscentret få min. gang væk og 10 min. gang væk er Hørsholm Midtpunkt og gågaden.

Opført i stærke gule mursten med hældningstag med kobber inddækning. Rigtig god planløsning.

Villaen rummer: Entré / vindfang med garderobe. Gæstetoilet. Kæmpe opholdsstue i vinkel med smuk pejs og adgang til stor dejlig havestue. Havestuen har store skydedøre til haven mod sydvest. Stort soveværelse med skabe og adgang til terrasse. Fra soveværelset direkte adgang til badeværelse med terrazzogulv, kar, toilet og håndvask. Soveværelse med skabe. Der kan nemt indrettes yderligere ét soveværelse som der tidligere har været. Regulært spisekøkken med gode køkken skabe. Fra køkken adgang til praktisk bryggers / vaskeri der har egen udvendig adgang. Fra bryggers igen til fyrrum med oliefyr. Olietank udendørs over jorden. Bryggers kan ved ændring af centralvarmen til f.eks. naturgas, blive til et godt og lunt værksted.

Haven på 1.039 kvm er dejligt lysåben og godt orienteret for verdenshjørnerne, dvs. mod sydvest, skærmet og regulær, nemt passelig udlagt med græs og med én stor smuk blodbøg. Lille hyggelig karpedam. Indkørsel med carport og udhus. Haven virker stor bla. fordi ejendommen er trukket tilbage på grunden mod nordøst. Meget fornuftigt disponeret ved opførelsen.

En rigtig god ejendom med godt istandsættelses potentiale og til en rigtig fornuftig pris.