Skønt og nyistandsat sommerhus direkte til det fredede landskab "Rusland"

Skovduevej 74, 3120 Dronningmølle

INFORMATION

BOLIGTYPE
Fritidshus
EJERUDGIFT PR. MD
2.309
BY
3120 Dronningmølle
BOLIGAREAL
69 M2
VÆRELSER / STUER
4/1
BYGGEÅR
1976
ENERGIMÆRKE
Uoplyst
SAGSNUMMER
19010946
PRIS
1.995.000
STATUS
SOMMERHUS DIR. TIL FREDET OMRÅDE TÆT PÅ VANDET

BESKRIVELSE

Sommerhus i perfekt stand, nyistandsat ude og inde, beliggende i 1. række op til de skønne og fredede arealer kaldet “Rusland” og Tegners Museum.

Stranden tæt ved i ca. 20 min gå afstand.

Fredeligt beliggende tilbagetrukket for enden af lukket vej. Komplet ugeneret og privat. Dejlig regulær grund med store terrasse arealer. Alt godt orienteret for solen.

Vinkelbygget Anneberg hus indeholder foruden stue/køkken, 3 værelser.

Stort nyt moderne og lyst køkken i den rigtige stil, der fuldendes af bagvæggen med store lyse marmor fliser. Naturligvis nyt komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine. Dejligt badeværelse med brus og god plads. Fra stuen, der i åben forbindelse med køkkenet, adgang til hyggelig og skærmet, delvis overdækket, flise terrasse. Fra terrassen græsplæne der fortsætter ud i de smukke fredede arealer.

Endvidere på grunden lille udhus og overdækning, hvorfra ejendommen og omgivelserne kan nydes i et andet perspektiv. Kan nemt og enkelt opgraderes til anneks.

Huset fremtræder nymalet ude og inde, lige til at flytte ind i og nyde årstiderne i dette gamle skønne og ægte Dronningmølle miljø.

Praktisk carport.

OBS: Mulighed for reduceret elpris ved brug af varmepumpe. Se mere her https://www.se.dk/kundeservice/selvbetjening/reduceret-elpris

Lidt info om Tegners museum og det omgivende landskab kan blandt andet findes her: www.vandreturen.dk/rusland.html