Stor dejlig landvilla direkte til åbne marker

Borupvej 86, 3330 Gørløse

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
2.230
BY
3330 Gørløse
BOLIGAREAL
156 M2
KÆLDERAREAL
50 M2
VÆRELSER / STUER
5/1
BYGGEÅR
1964
ENERGIMÆRKE
F
SAGSNUMMER
17050309
PRIS
STATUS
SOLGT PÅ 3 MDR

BESKRIVELSE

Stor og dejlig 1 plans villa direkte til åbne marker med vid udsigt, frisk luft og fri natur og dog nær by, transport og indkøb m.m.

Villaen er beliggende på stor grund, 1585 kvm, i landzone og bl.a. grænsende op til Havelse Å.

Bygget i gode traditionelle materialer, gule mursten og med en meget anvendelig, højloftet kælder, vil de fleste næppe savne plads på de + 200 kvm.

Gode trafikforbindelser og i bekvem nærhed af primært Gørløse, men med Skævinge kun få kilometer væk tillige med Hillerød og alle dets detailbutikker

Stort ankomst areal belagt med sorte granit skærver. Fine parkeringsforhold. Tillige ældre carporte.

God og rummelig indretning med et praktisk layout for de fleste.

Entré med bl.a værelsesafdeling med 3 gode soveværelser samt badeværelse med kar, brus og toilet. Fra entré adgang til stor lys og rummelig stue med brændeovn, samt i åben forbindelse med dejligt køkken. Fra stue adgang til stor træterrasse samt overdækket terrasse højt hævet over terræn og adgang videre til haven også herfra. Fra køkken med god bordplads, adgang til stort bryggers/grovkøkken med klinkegulv egen adgang. Fra bryggers adgang til teenage afdeling med stue/soveværelse og bad med brus og toilet samt separat adgang. Hvide vægge og lofter. I stue nyt væg-til-væg tæppe.

Haven er stort set i ét plan og der medfølger legeaktiviteter for de små. For de voksne er bålpladsen klar til de sene aftener.

Kælder rummer; forrum, olietank og endvidere to meget anvendelige og regulære rum belagt med store klinker, hvidpudsede vægge og hvide lofter.

Minirensningsanlæg installeret i 2008.

En rigtig dejlig og alsidigt anvendelig ejendom, opført i gode anerkendte materialer og vel vedligeholdt. Lidt indvendig finish udestår, derfor den lave pris.