2V med altan, have og garage

Bogholder Allé 1A, st.. tv.., 2720 Vanløse

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
2.641
BY
2720 Vanløse
BOLIGAREAL
58 M2
KÆLDERAREAL
10 M2
VÆRELSER / STUER
2/1
BYGGEÅR
1941
ENERGIMÆRKE
E
SAGSNUMMER
17080915
PRIS
Uoplyst
STATUS
SOLGT PÅ 4 MDR

BESKRIVELSE

Skønt og yderst eftertragtet beliggende stor 2-V på lukket vej, tæt til alle faciliteter og ikke mindst i bekvem nærhed af såvel Metro som Grøndalsparken.

Denne super skønne og højt beliggende stuelejlighed, indeholder en masse rigtigt anvendelige fælles faciliteter, der gør dette køb til en rigtig fordelagtig investering tillige med et skønt sted at bo mens ens investering bare vokser og vokser 🙂

Hovedejendommen er tilpas støjmæssigt og fredeligt beliggende for enden af lille eksklusiv vej med smukke ejendomme, tilbagetrukket fra Jernbane Allé i Vanløse og lige op af Frederiksberg og Grøndalsparken. En meget atmosfærefyldt og tryg beliggenhed.

Ejendommen er gedigent opført i 1941 i røde mursten tækket med røde teglsten. Over årene vel vedligeholdt og nu ejet af et godt fællesskab. Nærværende lejlighed deltager i dette fælleskab med 25 % i form af en idéel anpart for nærværende lejlighed.

Lejligheden indeholder: Entré med garderobe. Flot og nærmest nyt hvidt flisebadeværelse med brus, håndvask og væghængt toilet samt skab. Stort dejligt og lyst soveværelse med skabsvæg. Meget hyggelig og anvendelig opholdsstue med godt sol indfald. Skønt køkken med direkte adgang til haven. Der etableres med adgang fra køkken lille altan med trappe til haven inklusiv i prisen og efter nærmere aftale med sælger.

Overalt smukke originale velplejede plankegulve, hvide vægge og hvide pudslofter med stuk.

Udover alt dette medfølger meget anvendeligt kælderlokale samt pulterrum tillige med ikke mindst unik garage midt i den centrale bydel.

Endvidere der ultimo 2017 åbnet et storcenter centralt i Vanløse, Kronen Vanløse, som vil byde på et hav af indkøbsmuligheder og detailbutikker.