Tæt på natur, huset ligger direkte til skoven og tæt på Sørup Sø og Esrom Sø.

Skovgærdet 6, 3480 Fredensborg

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
3.046
BY
3480 Fredensborg
BOLIGAREAL
112 M2
VÆRELSER / STUER
4/1
BYGGEÅR
1976
ENERGIMÆRKE
C
SAGSNUMMER
17050208
PRIS
UOPLYST
STATUS
SOLGT PÅ 5 DAGE

BESKRIVELSE

Skønt beliggende muret ejendom direkte til skoven på meget fredelig lukket vej i det naturskønne Nødebo. Der er ikke langt til dagligvarehandel, offentlig transport m.m.

Ejendommen har stort præsentabelt flisebelagt ankomstparti med overdækket hovedindgang samt carport. Plan og regulær grund med gammel beplantning og mange hyggelige solkroge. Haven er dejlig skærmet for indblik. Lige udenfor døren har man adgang til Gribskov med alle dens herligheder og oplevelser.

Der er installeret et velfungerende solfangeranlæg efter nettoordningen samt varmepumpe. Ejendommens hovedopvarmning er naturgasfyret centralvarme.

Meget fin og gennemtænkt planløsning med optimal udnyttelse af de i alt 124 kvm. Rummelig entré samt fordelingsgang. Godt og praktisk køkken med lille spiseplads. I forlængelse af køkken er der bryggers med selvstændig udendørs adgang. Værelsesafdeling med 3 regulære soveværelser med skabe. Hovedsoveværelse har direkte adgang til den opvarmede havestue. Stort badeværelse med både kar og brus samt toilet, håndvask, bidét og skab. Lys og hyggelig stue med muret pejs og indsats med glaslåge. Stuen har adgang fra såvel køkkenet som entréen. Fra stuen endvidere adgang til skøn vestvendt havestue. Den dejlige og meget lyse havestue har adgang også til overdækket terrasse og videre til haven.

Haven er en lille oase med mange spændende vækster. Flere gode solkroge, lille havedam og mod syd frit udsyn til hestefolde.

Praktisk udhus og brændeskur.

En herlig og velbygget ejendom med en super beliggenhed og til særdeles rimelig pris. Lave ejerudgifter.