STRÅTÆKT IDYL UDEN BOPÆLSPLIGT

St Karlsmindevej 139, 3390 Hundested

INFORMATION

BOLIGTYPE
Villa
EJERUDGIFT PR. MD
3.269
BY
3390 Hundested
BOLIGAREAL
184 M2
VÆRELSER / STUER
8/2
BYGGEÅR
1825
ENERGIMÆRKE
D
SAGSNUMMER
17032002
PRIS
2.545.000
STATUS
I BERO

BESKRIVELSE

“Fjordgaarden” sælges. En skøn ejendom med atmosfære og idyl.

Stokroser, stråtag, sprodsede vinduer, hvidkalkede mure, rådyr og fasaner i haven, tæt til fjorden og Grønnesse Skov.

Skøn ejendom med rødder tilbage til 1825 beliggende på en meget regulær, plan, stor og lys grund. Ejendommen ligger i bekvem nærhed af rekreative områder men også indkøbsfaciliteter m.m. Endvidere tæt til Lynæs havn og selve Hundested by.

Indkørselsparti med god parkeringsplads til flere biler og direkte adgang til værksted/garage. Fra parkeringsplads skærmet ankomst parti med hyggelig gårdsplads. Fra gårdsplads adgang til værksted. Hovedindgang med rummelig entré, fyrrum, garderobe og trappeløb til 1. sal. Værelses afdeling med 2 gode soveværelser, stort alrum/kontor med brændeovn med adgang til gårdspladsen. Nyt bad med brus, håndvask og toilet. Stor og hyggelig vinkelstue med brændeovn og dobbeltdør til haven. Smukke plankegulve og synlige loftsbjælker. Overalt i øvrigt god loftshøjde. Stort nyt badeværelse med brus, håndvask og toilet. Rigtig dejligt køkken i vinkel med loft til kip med stort ovenlys samt separat grovkøkken/bryggers. Gulvvarme i alle klinkegulve.
1. salen rummer 2 fine værelser med mulighed for indretning af yderligere 1 eller 2 værelser. Praktisk værksted med højt til loftet og vandinstallationer ført frem til f.eks. tekøkken, toilet/bad etc.

Ejendommen er i god stand og rummer mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen har lave ejerudgifter og samt registreret erhvervstilladelse. Meget velegnet for selvstændig håndværker, men også for familien med brug for plads og mulighed for udendørs hobbys.

Bemærk i øvrigt, at ejendommen er uden bopælspligt.