købmandsskab

Hos HOYER EJENDOMSMÆGLER & VALUAR sætter vi stor pris på godt gammeldags købmandskab. Den ene tjeneste er den anden værd.

Et af elementerne er henvisninger til os af potentielle ejendomme for salg, uagtet hvem der henviser os emnet eller emnerne. Vi vil gerne sige tak for henvisninger af boliger til vores forretning. Såfremt boligen kommer til salg hos os, kvitterer vi med et smil og en lille erkendtlighed i form af 12 flasker god vin, farve efter eget valg, som leveres på anvist adresse.

Send blot en mail på info@hoyerbolig.dk til os med dine data og hvem du har lagt et godt ord ind for, så noterer vi det og vender tilbage som skitseret.

Bolighandel er i høj grad en tillidssag. Som kunde hos os kan man altid vide sig sikker på, at en mand er en mand og et ord er et ord, som en gammel talemåde udtrykker det.

Vi er altid klar med uforbindende råd og vejledning ved kundehenvendelser, altid med et smil. Hvem ved, måske det bliver starten på et samarbejde nu eller senere, når et salgs- eller købs ønske bliver helt konkret og skal aktiveres.

Salær er for os ikke et konkurrence parameter i sig selv, men når det er sagt vil vi desuagtet altid søge at matche et konkurrerende tilbud, ud fra en samlet betragtning og helt konkret gennemgang med kunden. Kunden skal ikke bare have det bedste produkt men også opleve at have gjort en god forretning.

Vi vil gerne konkurrere på en samlet kundeoplevelse, hvor det kunde oplevede resultat er 100% tilfredsstillende for den enkelte. Da vi alle oftest har forskellige kardinalpunkter ser vi det som en spændende udfordring at løse hver enkelt handel på individuel vis, der sikrer en tilfreds kunde.

Kundetilfredshed er på den lange bane det vi som forretning lever af. Uden tilfredse kunder ingen forretning.

Vi er nærværende og dynamiske i hele forløbet, det være sig salg som køb, samt ikke mindst kontaktbare nærmest 24-7!

Velkommen 🙂